Vriend van KunstGein

KunstGein heeft sinds haar bestaan al aardig wat activiteiten georganiseerd. We hebben nog veel meer prachtige plannen waar u volop van zult kunnen genieten.
Daar is naast enthousiasme ook geld voor nodig en tot nu toe hebben we geen inkomsten.
Daarom vragen wij Uw Steun!  

Vriend van KunstGein

Steun ons door vriend te worden van de Stichting KunstGein voor slechts € 0,35 per week, ofwel € 18,- per jaar. U kunt dit bedrag overmaken op NL16 RABO 0177 8977 67 t.n.v. Stichting KunstGein, Nieuwegein onder vermelding van "Vriend". Natuurlijk is elk ander bedrag ook prima!
Stuur ook een mail naar stichtingkunstgein@gmail.com met uw mailadres zodat wij u op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten.  

De Kunst van het Geven

Bezoekt u een van onze activiteiten? Dan stuit u ongetwijfeld op ons Geefblik. U begrijpt de bedoeling: KunstGein geeft u inkijkjes in aspecten van kunst. Geef KunstGein een inkijkje in een goedgevuld Geefblik en beoefen zo naast de kunst van het kijken ook de Kunst van het Geven.
Met Uw hulp zijn wij in staat onze plannen uit te voeren en bij te dragen aan een wakker Nieuwegein dat gaat staan voor stimulering van kunst en cultuur. Nee, niet elitair maar toegankelijk voor iedereen.